Familie fericita

31 august 2007
va jur ca nu stiu unde ii gasesc.
sa incepem…
locatie: Kaufland Barbu Vacarescu
data: 31 august 2007
ora: xx:xx (dracu mai stie…7-8 asa)
poveste: ma asez la Tip-Top sa-i astept pe ai mei cu "marfa", intre timp ma uit prin jur si privirea imi cade pe subiectul principal…
o familie de muncitor/ gospodina /copil…dintr-o patura sociala joasa (dupa cum aratau si, dupa cum veti afla mai tarziu, se purtau), la o masa. nimic iesit din comun. mama era o femeie trecuta de 40 de ani, cu parul scurt (brr!), maieu de menajera a.k.a. gospodina, pantaloni aceeasi marca si papuci…din pacate nu de casa…aia completau imaginea…tipul, pe la 40, maieu sort papuci, cu pilozitate corporala cat pentru o perna si neras . copilul…normal. nimic iesit din comun. mama si copilul mancau o savarina. din nou nimic special. acum incepe stirea zilei.
 
mama ia o inghititura buna din savarina, apoi (cu aceeasi lingurita ) ii dadea copilului, iar ce ramanea in lingurita lingea tacticos. scena s-a repetat de mai multe ori. apoi tatal (nu, nu lingea si el) a desfacut o fanta de lamaie, a luat o gura si i-a dat si copilului, apoi si mamei. nu stiu daca au mai facut-o, pentru ca au plecat.
 
la faza cu savarina, sincer imi venea rau…in primul rand…nu se face asa ceva, in al doilea rand e nesanatos si in al treilea rand…mama nu era vreo fiinta delicata si nu stiu cat de imaculata era gura ei (a se citi cat de scarboasa)…iar la fanta…ei bine nici aici nu se face asa ceva.
 
banuiesc si ca asa ceva era la ordinea zilei in casa aia…si ii multumesc lui Dumnezeu ca am o familie departe de nivelul ala.
 
iar pentru cei care nu au fost impresionati de acest post pe motiv ca la ei e normal…atunci le urez pofta buna si sper sa nu-i intalnesc. si nici pe parintii lor.
 
si referitor la comentariul cu patura sociala…nu cred ca o familie cel putin decenta se comporta asa.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Tags: ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X