Specie noua

20 iunie 2007
numai eu pot sa fac asa ceva.
azi in metrou pe la victoriei se urcase o tipa…ma rog la prima vedere tipa…pentru ca eu, intre victoriei si romana, nu am reusit sa imi dau seama daca fiinta aceea era barbat sau femeie.
nu avea pic de sani, avea par lung , putina mustata ….arata fie ca o femeie mustacioasa fie ca un barbat cu par lung . singurul lucru in favoarea feminitatii acelei vietati era poseta .
acum, ca sa trecem la fapte, eu am vrut sa ii fac o poza ca sa o pun pe blog…fiindca aveam nevoie de ajutor pentru a descoperi sexul ciudatei aratari.
aveam castile in urechi, si banuiam ca sunetul camerei se va auzi in casti, ca de obicei. am deschis camera si am incept sa butonez imaginar telefonul ca sa para ca am primit un apel sau un mesaj. am declansat camera si un TZAC!!!! imens a inundat vagonul…cred ca vietatea nu s-a alarmat.
in orice caz…am inceput sa bolborosesc "cine ma suna ma? ce are mobilul asta?" pentru a distrage atentia (oricum, daca fiinta se alarma, ii spuneam ca am un telefon din ala cu camera sub ecran ca sa poti sa iti faci poza singur). noroc ca mai aveam cateva secunde pana la romana…..pfiuuu am scapat!
 
p.s.in curand si poza!

Tags:Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X